SHKODRAONLINE1.UCOZ.CO.UK MIRSEVINI !!!
Thursday, 2024-07-25, 0:25 AM
Site menu
ora aktuale
Calendar
«  July 2024  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
web worth
weather shkoder
antar ne linje
Online Users
moti live
termetet e fundit
ora news
A, ju pelqen romantika shume,dhe jeni shum romantik-e jeni njerz te drejt, ju shini qfare merni, ju jeni pasionant / . ju keni qef me hanger shume, por nganj?her? nuk keni kohe. nganj?her? jeni domineer. ju nganjehere provokoni tjer njerz, por edhe te kujdeshume. 


Nese emri jot fillon me B, ju jeni shume miq?sor / miq?sore, jeni SHUME te menqur!. ne shprehje jeni shume privat. jeni i/e vendosur. 


Nese emri jot fillon me C, ju jeni shume te shoq?ruesh?m, keni shume shok / shoqe, edhe per ju oshte important per me pas nje marr?dh?nie. 


Nese emri jot fillon me D, jeni shume i/e vendosur. ju jeni TEPER passionat//e besuar, dhe i/e fort? ne p?rfshirje ton. por edhe nganj?her? xheloza, edhe zot?rues/e. ju jeni i kujdessh?m / e kujdesshme,


Nese emri jot fillon me E, keni qef me fol shume, ju pelqen me lexo, edhe i perferoni njer?z qe jan inteligjent / inteligjente. ju flirtoni shume, por edhe nuk e hetoni. 


Nese emri jot fillon me F, ju jeni SHUME romantik, edhe FLIRTATIOUS! , por kur e gjejni at te dashur ju e nalni ket, edhe p?rq?ndrojni te dashurin/en ton. ju pelqen gjithqka nga dashurija, ju jeni ?nd?rrues / ?nd?rruese, 
jeni shume i/e besuar, dhe shume shpirtmadh / shpirtmadhe, jeni e, sensuous, edhe ne private jeni passionant/e. jeni extravagant/e. jeni edhe trim / trime, por edhe nganj?her? joserioz / joserioze, jeni edhe shume qesharak / qesharake. 


Nese emri jot fillon me G, ju jeni SHUME inteligjent/e! edhe shume i/e v?shtir?. 


Nese emri jot fillon me H, keni puthjet te passionant/e, jeni sensaul, dhe te i/e qet? ne privat, por nganj?her? i/e lart?. jeni edhe shume i kujdessh?m / e kujdesshme. 


Nese emri jot fillon me I, oshte shume i r?nd?sish?m / e r?nd?sishme per ju me me pas nje marr?dh?nie. jeni ma shume sensaul . edhe nazeli / nazelie. 


jeni fizik / fizike, jeni romantike. 


ju jeni SHUME josh?s / josh?se passionant, por edhe i turpsh?m / e turpshme, i tinzar / e tinzare, e merni dashnin per serioze. jeni edhe SHUME shpirtmadh / shpirtmadhe. 


jeni shume romantik, ju pelqen me gudulis shume, jeni magjeps?s / magjeps?se, elegant, por edhe te menqur. 


jeni shume emocional/e, xheloza, edhe zot?rues/e, jeni edhe te dashu, edhe te kujdeshume. 


ju ndosta jeni i pafajsh?m / e pafajshme, por pamjee juaj mund me qillo rren?. ju pelqen me ndaj gjithqka, 


jeni Passionant, dhe te turpshum/e, i/e dhemshur, por edhe zot?rues/e. 


jeni shume shoq?ruesh?m, edhe keni qef me flirt shume!. jeni edhe romantik. 


jeni t?rheq?s / t?rheq?se, ju pelqen k?rcimi, keni qef me shkru, jeni fizik / fizike. 


jeni SHUME te MENQUR!, t?rheq?s / t?rheq?se oshte shume i r?nd?sish?m / e r?nd?sishme per ju. ne private jeni shume josh?s / josh?se, jeni te pershtatshem 


jeni shume josh?s / josh?se por e perforoni biznesin mas shumti. jeni edhe romantik. jeni shume te kujdeshum. 


ju pelqen gjithqka nga dashnija, jeni shume i ndjesh?m / e ndjeshme, romantik 

ju jeni d?shir?madh / d?shir?madhe, ?nd?rrues / ?nd?rruese jeni bujar/e 
partneri jot prefect dot ju japin shume hap?sir?, kur nuk jeni te dashuraura jeni te dashuruar me dashinin. 


ju jeni unik/e, nevojit hap?sir?, liria, edhe eksitim, por edhe keni qef me prit. 


jeni shume krenar / krenare, edhe i/e vendosur, ju vjen zer me marr p?rgjigje 'jo'. ju ndoshta nganj?her? e rritni mendjen. ju jeni romantik, edhe ?nd?rrues / ?nd?rruese, keni qef me luajtur loj? te dashuris. 


ju nevojit nxita, ju perperoni veprimin, por edhe nganj?her? nuk e marreni dashinin per serioze. 


jeni shume romantik, edhe besnike. jeni te shinqert. 


ju jeni teper ROMANTIK!, dhe ?nd?rrues / ?nd?rruese, edhe nganj?her? ju beson qe me rrah dashni oshte per me hjek! jeni passionant, te epshor, dhe idealist. ju lehteshisht beheni te epshor, kalleni.
shkodraonline1
testing
kembimi valutor
mp3 music
muzike e zgjellur by shkodraonline1
shkodraonline 1 ju deshiron argetim te pafund!!
love test

zgjille radion
dub techno radio
Site friends
 • Create a free website
 • Online Desktop
 • Free Online Games
 • Video Tutorials
 • All HTML Tags
 • Browser Kits
 • ...
  Section categories
  videoklipe shqiptare [0]
  live score [1]
  rezultate direkte